Thuis&co

Makelaars en meer

 

Thuis&co is al meer dan 5 jaar dé makelaar in de regio Huizen. Een partner die er écht voor jou is. Dus geen huizenschuiver met gladde praatjes, maar een partner die je aan de hand neemt door het hele proces van de aan- of verkoop van je grootste en belangrijkste bezit: je thuis.

 

 

Thuis&co is jouw gids op je woonreis. We helpen je van a tot z en zorgen dat je begrijpt wat er gebeurt en waarom. We zijn er voor jou en niet puur voor onze eigen commissie.

thuisenco-makelaar-huizen-22.jpg

Wat maakt Thuis&co anders?

 

Thuis&co is er voor jou bij iedere stap in je woonreis. Van de aankoop van je eerste, tot de verbouwing van je laatste thuis en alles ertussenin. We nemen de tijd voor je en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

 

We vinden het belangrijk dat het voor jou goed voelt en niet alleen dat we je huis zo snel mogelijk verkopen. Want een huis is om in te wonen en niet alleen om aan te verdienen. Daarom hebben we een dream team van de allerbeste partners geselecteerd om jou te helpen.

 

🤝 Alle partners onder één dak

🙋🏼‍♂️ Eén aanspreekpunt bij iedere stap

👕 Gewone mensen, geen snelle jongens

🤗 Jouw geluk staat centraal, niet het geld

thuisenco-makelaar-huizen-39

Een huis is een thuis
geen verdienmodel.

De huizenmarkt is anno 2021 helemaal (te) gek. Er wordt zo veel overboden dat je er bijna bang van wordt en mensen hebben geen flauw idee meer wat normaal is. Wij geloven dat een huis een thuis is. Geen verdienmodel. Daarom doen we er alles aan om mensen te helpen om hun thuis te vinden. Dat doen we als we huizen verkopen en als we ze aankopen. Deze persoonlijke aanpak is wat ons bijzonder maakt.

De plannen van Thuis&co

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen we hebben we een aantal plannen opgesteld. Met onze plannen weet je precies waar je aan toe bent en komt jouw droomhuis dichterbij dan ooit.